Mi Casa es Su Casa

Over ons

Fotostudio huren Amsterdam?

Welkom bij Fotostudio Madrid! Ben je opzoek naar een professionele studio in Amsterdam ? Dan ben je bij Fotostudio Madrid aan het juiste adres!

De fotostudio is te huur voor o.a. fotoshoots, video & muziek producties, interviews, podcasts, workshops, meetings, trainingen en cursussen. 

De studio heeft een limbowand, hangrollen en een aantal rekwisieten. Ook is er een visagie hoekje en alles voor de styling aanwezig. Wil jij een specialist inhuren voor jouw sessie? Geen probleem! Wij hebben een uitgebreid netwerk van fotografen, visagisten en stylisten. 

Onze fotostudio in Lijnden heeft een oppervlakte van 150 m2. Naast de relaxte werkplek kan je ook gebruik maken van onze kleedkamer, keukentje, wachtruimte, portable muziekbox, een toilet en een douche. De gehele fotostudio is al te huur vanaf 225 euro.

Kom gerust langs voor een kijkje achter de schermen. De koffie staat klaar. We geven je graag een rondleiding door onze fotostudio waarbij we samen de mogelijkheden kunnen bespreken. Mi Casa es Su Casa!

 

Waarom bij Fotostudio madrid?

Gratis parkeren

Bij Fotostudio Madrid parkeer je gratis voor de deur! Onze fotostudio bevindt zich op de begane grond en heeft de mogelijkheid om naar binnen te rijden zodat je makkelijk (zwaar apparatuur) kunt uitladen.

Netwerk

De studio heeft een uitgebreid netwerk van professionals van fotograaf tot videograaf, set-designers, stylisten, visagisten en cateraars.

Prijs / Kwaliteit

Onze tarieven zijn inclusief koffie/thee wifi en gebruik van de gehele ruimte met onder andere; visagie tafel, paskamer, kapperswasbak, kledingrek en hangers.

Ruimte Studio

Met een werkvloer van ruim 150 m2 en 4 meter hoog is er veel mogelijk bij Studio Madrid. Onze fotostudio heeft een unieke hoek limbo wand.

Transport

Onze studio biedt een eigen transport mogelijkheid om al je geleende meubels of kleding naar en van de studio te brengen.

Locatie

Studio Madrid is slechts 10 minuten verwijderd van Amsterdam en ligt centraal gelegen aan de A9, A4 en A5.

Contact

Wil jij meer weten over de fotostudio? Of heb je vragen / opmerkingen? Stuur ons dan gerust een bericht! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Openingstijden

Maandag t/m zondag van 09:00 uur tot 17:30 uur

Telefoon nummer

+31 6 24969126

Mail

info@fotostudiomadrid.nl

Locatie

Madridstraat 33, 1175 RK Lijnden

Stuur ons een bericht