Diensten

Wij helpen je graag bij:

Fotoshoots

Fotostudio Madrid biedt professionele fotografen een volledig uitgeruste fotostudio met professionele verlichting, achtergronden en accessoires. Of je nu portretten, productfoto’s of modelfotografie wilt maken, onze fotostudio biedt de perfecte setting voor al jouw fotografische projecten. Wij bieden verschillende huurpakketten aan die bij jouw wensen passen en professionele ondersteuning om jouw project tot een succes te maken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jouw project tot leven te brengen.

Muziek / Video Shoots

Bij Fotostudio Madrid vind je de perfecte locatie voor jouw muziek- en videoshoots. Onze volledig uitgeruste fotostudio beschikt over professionele apparatuur, verschillende achtergronden en verlichting. Bovendien hebben we een comfortabele kleedkamer waar jouw artiesten en modellen zich kunnen voorbereiden en ontspannen tijdens de shoot.

Neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken en jouw project tot leven te brengen. We kijken ernaar uit om met jou samen te werken!

Meetings en Intervieuws

Fotostudio Madrid is de perfecte locatie voor jouw zakelijke bijeenkomsten en interviews. Onze fotostudio is uitgerust met alle benodigde apparatuur voor presentaties en video-opnames en beschikt over verschillende achtergronden en professionele verlichting. We hebben ook comfortabele stoelen en tafels voor jouw gasten en deelnemers.

We hebben een kleedkamer en een volledig uitgeruste keuken, zodat je jouw gasten en deelnemers kunt voorzien van snacks en drankjes tijdens de bijeenkomst. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jouw zakelijke bijeenkomst of interview tot een succes te maken.

Workshops

Ontdek de ideale plek voor jouw creatieve workshop – Fotostudio Madrid! Onze fotostudio is de perfecte locatie voor allerlei soorten workshops. Of je nu schildert, fotografeert, ontwerpt of iets anders creëert, onze fotostudio is uitgerust met professionele apparatuur, verschillende achtergronden en verlichting, zodat je de beste resultaten kunt behalen.

Onze fotostudio heeft ook comfortabele stoelen en tafels voor jouw deelnemers en een kleedkamer waar zij zich kunnen voorbereiden. Onze volledig uitgeruste keuken is beschikbaar voor jouw deelnemers om te genieten van snacks en drankjes tijdens de workshop.

Neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken en jouw workshop te laten slagen. Wij kijken ernaar uit om jou en jouw deelnemers te verwelkomen in onze fotostudio.

Fotostudio Madrid

Wat zeggen onze gasten?

Gratis parkeren voor de deur was een grote plus! Bedankt voor de gastvrijheid Estrella!
Sander van Loon
Gisteren een fotoshoot gehouden bij Fotostudio Madrid. Zeker een aanrader
Hans van Dijk
Super fijne studio! Veel ruimte, goede apparatuur en super fijn personeel!
Maria van Ekeres
Get In Touch
Follow Us

Stuur ons een bericht